温泉たまご
1ヶ月に5回検査を実施。
(一般生菌、大腸菌群、サルモネラ、黄色ブドウ球菌)
SLOW-BOILED EGG
We perform five tests monthly.
(General bacteria, E. coli, Salmonella, Staphylococcus aureus)
拭き取り検査
GPセンターは、各製造ラインの拭き取り検査を定期的に実施。
(一般生菌、大腸菌群、サルモネラ、黄色ブドウ球菌)
WIPING TEST
The GP Center periodically performs wipe tests on all production lines.
(General bacteria, E. coli, Salmonella, Staphylococcus aureus)
鶏舎の環境検査
2ヶ月に1回、自社農場と契約農場の鶏糞、埃のサルモネラ検査を実施しています。
ENVIRONMENTAL TESTING OF POULTRY HOUSES
Bi-monthly, we perform tests of chicken feces and dirt at our in-house and contract farms for the presence of Salmonella.
成分検査
特殊卵の栄養成分検査を外部機関に委託。
※ビタミンEとDHAの含有量の検査。
COMPONENT TEST
We outsource testing of the nutritional content of our special eggs to external institutions.
*A test of Vitamin E and DHA content.
水質検査
GPセンター、自社農場、契約農場の地下水及び貯水の水質を検査します。
WATER QUALITY TEST
We perform tests of the underground water and reservoir water quality at the GP Center, our farms, and contract farms we work with.
抗生物質検査
年に1回、自社農場、契約農場の卵を外部検査機関に委託。
ANTIBIOTIC TEST
Once a year, we send eggs from our in-house and contract farms to third-party testing centers.
パック卵製品検査
毎月、卵内、卵殻表面の検査を実施。
(一般生菌、大腸菌群、サルモネラ、黄色ブドウ球菌、セレウス菌、好気性耐熱菌)
PACKED EGGSHELL TEST
We perform an inspection of eggshells and egg interiors each month.
(General bacteria, E. coli, Salmonella, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, aerobic heat-resistant bacteria)
従業員の検便
全事業所において検査を実施。
(赤痢菌、サルモネラ、腸チフス、パラチフス、腸管出血性大腸菌)
EMPLOYEE STOOL SAMPLES
We perform tests at all of our sites of business.
(Shigella, Salmonella, typhoid fever, paratyphoid, enterohemorrhagic E. coli)